اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

معاون شورای امنیت روسیه : چندین کشور آماده تامین سلاح هسته‌ای برای ایران هستند

معاون شورای امنیت روسیه : چندین کشور آماده تامین سلاح هسته‌ای برای ایران هستند معاون شورای امنیت روسیه در پی تجاوز آمریکا علیه ایران تاکید کرد که چندین کشور آماده‌اند تا به طور مستقیم برای سلاح هسته‌ای در اختیار تهران قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه به‌دنبال حمله آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران گفت که چندین کشور آماده‌اند تا به طور مستقیم برای تهران سلاح هسته‌ای تامین کنند.

مدودف در بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: تعدادی از کشورها آمادگی دارند تا سلاح‌های هسته‌ای خود را به طور مستقیم در اختیار ایران قرار دهند.

اظهارات مدودف چند ساعت پس از آن مطرح شده است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات این کشور علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد که سه سایت در فردو، نطنز و اصفهان بمباران و به طور کامل تخریب شده‌اند. وی هدف از این حملات را توقف توان ایران برای غنی‌سازی اورانیوم دانسته و گفت که این عملیات، موفقیت نظامی بزرگی به شمار می‌رود. این تجاوز همزمان با مذاکرات تهران در ژنو با وزرای خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انجام شد.

مدودف اضافه کرد که به نظر می‌رسد تاسیسات هسته‌ای که هدف حمله آمریکا قرار گرفته‌اند، متحمل هیچ خسارتی نشده یا آسیب حداقلی دیده‌اند و غنی‌سازی اورانیوم و قابلیت ساخت سلاح هسته‌ای احتمالا ادامه خواهد یافت.

وی درباره «کشیده شدن پای آمریکا به جنگ بزرگی دیگر» هسدار داد. مدودف تاکید کرد که رهبریت ایران از لحاظ سیاسی در نتیجه حنلات آمریکا «قدرتمندتر» ظاهر شده است.

رئیس جمهور سابق روسیه تاکید کرد که مردم ایران در پیرامون رهبریت معنوی این کشور متحد شده‌اند. مدودف تاکید کرد که «اکثریت مطلق کشورها با اقدامات آمریکا و اسرائیل مخالف هستند.»

حمله آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در ادامه عملیات‌های نظامی اسرائیل که از ۱۳ ژوئن آغاز شده، صورت گرفته است. تهران در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی با حملات موشکی گسترده شهرها و تاسیسات نظامی در اراضی اشغالی را هدف قرار داده است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار